PERSOON

Mijn naam is Jan Hendrik Bosch. Geboren in 1995 en opgegroeid op het platteland van het Veluwse dorp Kootwijkerbroek. In vier jaar heb ik mijn bachelor Stedenbouwkundig Ontwerper op de hogeschool Saxion in Deventer behaald. De jaren daarna ben ik voornamelijk bezig geweest met het ontwerpen van speeltuinen en landschappen. Elke dag ben ik bezig met het adviseren, ontwerpen en visualiseren van de openbare en particuliere ruimte. Blader mijn projecten gerust even door, of bel me eens om te kijken wat we samen van jouw project kunnen maken. Ik geloof dat we altijd wat voor elkaar kunnen betekenen!

BEDRIJFSNAAM

De naam is KLOPT Stedenbouw. Maar wanneer klopt stedenbouw? De naam brengt wel wat los: over de kwaliteit en esthetica van ruimtelijke projecten valt altijd te discussiëren. De naam KLOPT Stedenbouw is echter met een andere gedachte geboren. Benieuwd naar deze anekdote? Klik dan op ‘Goed Verhaal’ hieronder.

De bedrijfsnaam is dus niet zomaar bedacht. Net zo min als de concepten achter mijn ontwerpen. Het bedenken van een concept zie ik als een onmisbare basis die het ontwerp een diepere laag geeft, en die diepere laag zorgt uiteindelijk voor een hogere kwaliteit van het ontwerp!

HOE IK JE KAN HELPEN

Een populair park dat twee stadsdelen verbindt, of een moestuin in uw achtertuin? Van kleine stadstuintjes tot een stadspark, en van grote, particuliere siertuinen tot openbare speelroutes. Samen komen we tot een fris en gedegen ontwerp!

Stedenbouw loopt uiteen van een renovatie van een woning, tot het ontwerp van een complete woonwijk. Een project dat volgende week af moet, moet je heel anders aanpakken dan een project wat maanden zal gaan lopen. En dat begrijp ik.

Visualisaties brengen ideeën tot leven. Soms is een slordige, authentieke schets genoeg, maar vaak wordt het ontwerp duidelijker voor de klant met een 3D artist impression of zelfs een 3D animatievideo. Net als brochures en posters maak ik dit met veel plezier!

WAT 'MEN' VINDT

Klinkt het uit mijn mond allemaal wel mooi, maar wil je het liever van anderen horen? Dan helpt het vast om ervaringen van anderen te lezen. Wie weet staan mijn voormalige klanten trouwens ook wel open voor een belletje!

"

We hebben Jan Hendrik gevraagd voor een visualisatie, omdat hij aangaf dit wel te beheersen. En dat hebben we gezien, binnen no-time had hij verschillende 3D visualisaties gereed en precies zoals wij bedacht hadden. Het werkt erg prettig, als een persoon (zoals JH) de beleving weet weer te geven vanuit een 2D plattegrond naar een visualisatie. Dit heeft onze opdrachtgever erg gewaardeerd, met dank aan Jan Hendrik!"
Wencop Hoveniers
H. Roza
Tuinontwerper Wencop Hoveniers
"Wij hebben het ontwerp en de 3D visualisaties van de nieuwe speeltuin op onze camping bij Jan Hendrik neergelegd. We waren bijzonder verrast met het resultaat! Zijn verfrissende blik, creatieve inzicht en snelle aanpak maakt dat wij er naar uitkijken om onze gasten volgend seizoen te kunnen verrassen met een prachtige speeltuin!"

Camping Beloofde Land
H. Van Woerden
Eigenaar Camping Beloofde Land

ACHTERKANT

Benieuwd naar de achterkant van Klopt Stedenbouw? Kijk gerust eens rond op de Instagram feed, hier laat ik op een toegankelijke manier zien waar ik mee bezig ben, en probeer ik de minder zakelijke kant van het bedrijf te laten zien.  

Something is wrong.
Instagram token error.

klopt_stedenbouw

Follow
1