VISUALISATIE

Wil je de klant echt overtuigen van jouw ontwerp? Visualisaties brengen ideeën tot leven. Soms is een slordige, authentieke schets genoeg, maar vaak wordt het ontwerp duidelijker voor de klant met een 3D artist impression of zelfs een 3D animatievideo. Er is een breed scala aan communicatiemiddelen. Van een abstracte 3D visualisatie tot animatievideo’s en van prachtige verkoopbrochures tot plattegronden op schaal. Bel daarom gerust, alles is mogelijk! 

Nieuwbouw Bedrijfspand 3D Aanzicht

De grens tussen stedenbouw en landschapsarchitectuur is vrij dun. Hierdoor is het ook relatief eenvoudig om deze twee disciplines te laten samenwerken in een project. Laat je project ook eens vanuit een stedenbouwkundig perspectief bekijken en wie weet komen we samen tot verhelderende inzichten!

Bij het ontwerpen van stedenbouwkundige projecten komt vaak ook het ontwerpen van de openbare ruimte kijken. Het blijkt dat de laatste jaren groen steeds belangrijker is geworden in de meeste stedenbouwkundige projecten. Laten we daarom ook eens kijken wat KLOPT kan betekenen voor jouw project! 

Plattegrond Speeltuin camping